Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Огляд оновленої Skoda Octavia Estate

Незважаючи на велику кількість критичних відгуків щодо нової зовнішності, Skoda Octavia в кузові універсал залишається практичним сімейним автомобілем, який пропонує різноманітні варіанти оснащення та широку лінійку силових агрегатів. Економічна Octavia Estate є однією з найпопулярніших моделей на європейському ринку, тому чехи намагалися зробити якісний автомобіль з власним обличчям.

Якщо не брати до уваги передню частину рестайлінгової Skoda Octavia Estate виявиться що оновлений універсал особливо нічим не відрізняється від попередньої моделі. Найбільше суперечок точиться навколо нових блоків фар головного світла, які розділені на дві частини з кожного боку.

На універсал Octavia Estate встановлюються модернізовані мотори від попередниці, тому потужність агрегатів залишилась без змін, а витрати пального зменшилися лише на 1-2%. Найбільш вдалим варіантом для Skoda Octavia вважається 2-літровий турбодизельний двигун на 150 к.с. та 340 Нм крутного моменту. Загалом для оновленої Octavia Estate передбачено три бензинових та три дизельних двигуна. Крім базової 6-ступеневої механічної коробки перемикання швидкостей може встановлюватись «автомат».

В якості додаткового обладнання чехи пропонують адаптивні амортизатори, 17-дюймові легкосплавні колісні диски, обробку салону шкірою або Alcantara, світлодіодні фари та величезний сенсорний монітор нової інформаційно-розважальної системи. Керування автомобілем залишилось таким самим чітким як і раніше. Завдяки наявності трьох режимів  під назвами Eco, Normal та Sport, універсал дарує незабутні відчуття від їзди по різним типам дорожнього покриття.

Інтер’єр Skoda Octavia Estate є взірцем з точки зору ергономіки та якості використаних матеріалів. В топових версіях салон універсалу нічим не поступається своїм більш іменитим родичам по концерну Volkswagen.

Звичайно, покупці нової Octavia Estate не залишаться байдужими при ознайомленні з багажним відділенням автомобіля. Рекордні 610 літрів об’єму можна збільшити до 1740 літрів лише склавши задній ряд сидінь. Крім величезних розмірів багажний відсік може похизуватися наявністю розетки на 12В та прихованою під підлогою нішею для зберігання особистих речей.

В Європі вартість рестайлінгової Skoda Octavia Estate починається з позначки у 24 тисячі євро…

 

10.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Огляд оновленої Skoda Octavia Estate

Політика конфіденційності